Over MKB Smart Digital

De optimale concurrentiepositie creëren

Dat is wat we samen met u willen en kunnen regelen. Door uw bedrijf zo in te richten dat u optimaal gebruik kunt maken van alle digitale mogelijkheden die zich in razend tempo blijven ontwikkelen. Zonder te investeren, maar juist door te innoveren. Het kan echt, met de dienstverlening van MKB Smart Digital: Digit-all!

Of het nu gaat om de nieuwste hardware, geavanceerdste (mobiele) communicatie, slimste verlichting, veelzijdigste machineparken, modernst uitgeruste werkplekken of om complete digitale kantooroplossingen: MKB Smart Digital regelt en ontzorgt. Met advies, financiering, inkoop, opslag, personalisatie, levering, installatie en recycling. In afzonderlijke delen of helemaal van begin tot eind, maar altijd precies wat u nodig heeft. Zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met de kansen die zich aandienen als gevolg van uw digitale innovaties!

En bij uw bedrijf? Daar worden dagelijks de vruchten geplukt van de bijzondere concurrentiepositie. Op een efficiënte en bovendien ook duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze. Zonder zorgen, zonder investeringen en zonder onderhoud.

Concurreren door te innoveren

Bijna 100 jaar geleden begonnen als ‘Aardappel Meel Verkoopbureau’ is Avebe uit Veendam uitgegroeid tot een multinational. Onder het motto ‘Innovation by nature’ zijn vele nieuwe producten ontwikkeld, niet alleen in de ‘foodmarket’ maar ook in de ‘technical markets’.

Binnen het unieke concept van Digit-all ontzorgt MKB Smart Digital Avebe volledig op het gebied van de verander(en)de IT-infrastructuur. Met ondersteuning tijdens de gehele levenscyclus van de verschillende systemen en toepassingen. Denk daarbij aan het leveren én onderhouden van een volledig inrichtte werkplek. Of het verzorgen van de complete mobiele telefonie. En omdat de ontwikkelingen nooit stilstaan zullen daar in de nabije toekomst zeker nog elementen aan toegevoegd worden. Door bijvoorbeeld niet alleen de verschillende componenten te faciliteren maar het betreffende netwerk te monitoren en optimaliseren. Zo blijft innovatie een constant en essentieel onderdeel van de Avebe-bedrijfsvoering.

Dergelijke projecten verzorgen we voor uiteenlopende bedrijven werkzaam in de handel, industrie, dienstverlening, transport/logistiek en multimedia. Zoals bijvoorbeeld Kabelnoord, Healthcity, Spie, NH Hotels, en vele anderen. In sommige gevallen heel specifiek, in andere juist weer heel compleet. Maar altijd vanuit het vertrekpunt met digitale innovaties te helpen een sterke concurrentiepositie te halen én te behouden.

Doe mee!

Onze klanten zijn ook onze referenten. Lees alles over hun ervaringen, over de uitgevoerde en nog lopende projecten. En laat het ons ook weten als u meer informatie wilt ontvangen over deze bijzondere en uitgebreide mogelijkheden.

Maar we horen het ook heel graag als u zélf sprekende voorbeelden, eigen ervaringen of innovatieve ideeën heeft. Kortom, doe mee!