Avebe

MKB smart digital als full service provider

Aardappelen. Dat is de business van Avebe. Bijna 100 jaar geleden begonnen als ‘Aardappel Meel Verkoopbureau’ is het bedrijf anno 2017 uitgegroeid tot een multinational met een omzet van ruim 550 miljoen euro. Die omzet wordt al lang niet meer alléén gehaald uit zetmeel, tegenwoordig is het innovatieproces een constant en essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering van Avebe. Onder het motto ‘Innovation by nature’ zijn vele nieuwe producten ontwikkeld, niet alleen in de ‘foodmarket’ maar ook in de industrie.

Jilt Bakkes, Director ICT: “Ik heb het volste vertrouwen in MKB Smart Digital als full service provider voor de hele digitale infrastructuur van Avebe. Dankzij de proactieve aanpak op onze uitdagingen in de organisatie ontzorgt MKB Smart Digital ons met Digit-all; een pay-per-use model inclusief volledig lifecycle management (monitoring, incident- en verandermanagement).”

Met de productenontwikkelingen groeide en veranderde ook de organisatie. En in het verlengde daarvan groeide en veranderde de IT (net zo hard) mee. In eerste instantie geheel uitbesteed, vervolgens met een eigen afdeling juist helemaal geïncorporeerd en uiteindelijk in combinatie met ontzorging van digital equipment. Daarin vond Avebe een gespecialiseerde partner in MKB Smart Digital. Aanvankelijk in de vorm van traditionele leasing, uiteindelijk doorontwikkeld naar een full-service portfolio: Digit-all.

Binnen het unieke concept van Digit-all ontzorgt MKB Smart Digital Avebe volledig op het gebied van IT-infrastructuur. Met ondersteuning tijdens de gehele levenscyclus van de verschillende toepassingen. Denk daarbij aan het leveren én onderhouden van een volledig ingerichte werkplek. Of het verzorgen van de complete mobiele telefonie, inclusief Mobile Device Management (MDM).

Innovatie staat bij beide partijen hoog in het vaandel en is een constant en essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Hierdoor kan Avebe ook in de toekomst op een zorgeloze wijze alles uit die mooie aardappel kan blijven halen!

www.avebe.nl

Deel: