Mirabeau

Flexibiliteit en keuzevrijheid stimuleert een creatieve omgeving

In Amsterdam stappen we binnen bij Mirabeau, gespecialiseerd op het gebied van digitale (klant)ervaringen. Een uitdagende online omgeving, thuis in de allerlaatste digitale ontwikkelingen. We zijn benieuwd hoe Mirabeau daarbij optimale flexibiliteit en keuzevrijheid behoudt?

In Amsterdam stappen we binnen bij Mirabeau, gespecialiseerd op het gebied van digitale (klant)ervaringen. Een uitdagende online omgeving, thuis in de allerlaatste digitale ontwikkelingen. We zijn benieuwd hoe Mirabeau daarbij optimale flexibiliteit en keuzevrijheid behoudt?

Wanneer je op bezoek bent bij Mirabeau, zijn creativiteit, innovatie en professionaliteit woorden die je onmiddellijk te binnen schieten. Mirabeau helpt bedrijven aan de beste service- en productervaring voor hun klanten.

Wouter Bours, Senior Finance manager van Mirabeau, spreekt met passie en enthousiasme over de werkwijze van het bedrijf. Mirabeau brengt ‘customer, commerce en capabilities samen’. Eind 2016 is Mirabeau overgenomen voor Cognizant, en daarmee hebben we een continu groeiend dienstenaanbod en wereldwijd bereik. De online omgeving van klanten is een samensmelting van diverse specifieke oplossingen zoals content management, e-commerce, CRM, analyse-tools en cloud services. Een mooie mix tussen design, technologie en insights creëert een optimale user experience. “De magie zit in de combinatie van deze capabilities aldus Bours. En dat Mirabeau hier goed in is, blijkt inmiddels ook zeker uit hun imponerende lijst van klanten zoals KLM, Funda, , Nuon, ING en Transavia.

Professionele apparatuur  

Mooie resultaten leveren aan de klant vraagt om geavanceerde, professionele, en vooral up-to-date apparatuur voor medewerkers van Mirabeau. Hierin ondersteunt Econocom met haar dienst Digit-all. Sinds 2016 zijn de mobiele telefoons en laptops niet meer in het bezit van Mirabeau en staat het gebruik van de middelen door het personeel, centraal. Maar, Mirabeau houdt zelf de keuzevrijheid om de gewenste leverancier en producten te kiezen. Ook kunnen de middelen tijdens de looptijd van het contract worden omgewisseld voor nieuwere modellen of andere apparaten, zonder extra kosten. Zo ben je altijd met up-to-date apparatuur aan het werk. Heel erg belangrijk voor een vooruitstrevend bedrijf als Mirabeau, dat voorloopt in digitale toepassingen. Ook kan het zo optimaal inspelen op de wensen van (nieuwe) medewerkers. Juist door deze flexibele mogelijkheid te bieden, sluit de werkwijze van Econocom prima bij het DNA van Mirabeau aan.

Samenwerken met Econocom

Econocom biedt Mirabeau een Technology Refresh Option (oftewel: TRO) contractvorm aan, zodat zij gebruik kan maken van hardware naar keuze. Het TRO contract geeft Mirabeau de vrijheid om hun assets uit te breiden of te verkleinen wanneer zij willen. Dit brengt een stukje extra flexibiliteit. De samenwerking van Mirabeau met Econocom loopt vanaf het begin naar grote tevredenheid:

Wouter Bours, Senior Finance Manager:

“Wat ik van de samenwerking met Econocom merk, is dat alles zonder omkijken verloopt. En dat is wat ik wil!”

Choose your own device

Medewerkers van Mirabeau kunnen zelf een smartphone of laptop kiezen binnen het Choose your own device beleid.. Wouter Bours vertelt: “Onze werknemers, waaronder veel designers en developers,  weten precies welke hardware ze nodig hebben om het beste resultaat te leveren. Dit vergroot de effectiviteit en het enthousiasme onder de medewerkers enorm. Zij mogen zelf kiezen waar zij graag mee willen werken en de gebruikte devices eventueel na twee jaar overkopen. Hier wordt veel gebruik van gemaakt en het maakt de medewerker zuiniger en bewuster.” Het is een mooie regeling die zelfs in het HR contract van Mirabeau staat opgenomen. Econocom zorgt altijd voor de correcte implementatie van nieuwe apparatuur en verwijdert data die op de apparatuur stond op een officiële en veilige manier.

Assetmanagement control

Via de assetmanagement tool van Econocom, Master IT, kan Mirabeau handig alle assets in de gaten houden. Je ziet wat er besteld is, wat er in omloop is, tot wanneer, en welk apparaat bij wie is. Voor een Finance manager overzichtelijk, want dit helpt om goede analyses te maken. “Altijd fijn om te horen dat Econocom openstaat voor input vanuit de klant, om het systeem nog verder te optimaliseren. En, als er toch iets onduidelijk is, kan ik altijd bellen met Econocom. Uit ervaring weet ik dat reactiesnelheid en ondersteuning die we ontvangen super zijn!” aldus Bours.

www.mirabeau.nl

Deel: